Over ons

Wie zijn wij?

Over ons

Excluzo is in 2007 opgericht met een geheel eigen visie over het verlenen van zorg. Anders en beter voor cliënten én zorgverleners. Zorg die wordt geleverd vanuit het hart en aansluit in het leven van de cliënt. Zorg die niet bestaat uit routinehandelingen, maar waarbij oog is voor de mensen. Zorg waarin de zorgverlener wordt gerespecteerd en waar het werkplezier vooropstaat. Zorg waar nog tijd is voor de cliënt. Kortom, zorgen voor een ander en zorgen voor elkaar. Dat is de manier van zorg bieden waar Excluzo in gelooft.

Manuela Goergen

Mijn naam is Manuela Goergen
Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche als vestigings/regiomanager ben ik in 2007 gestart met werken bij Excluzo als collega van toenmalige eigenaar Ria Dirkx-Harms.
Mijn taken zijn heel divers en breed van administratief/financiële administratie, personeelsadministratie tot aan klantencontact.
In 2016 ben ik trotse eigenaar geworden van Excluzo en vorm ik tot op heden samen met mede-eigenaar Henny tobben- van Hoften de directie van Excluzo.
Dit doe ik met verantwoordelijkheid, persoonlijkheid maar vooral ook met veel passie en plezier.

Henny Tobben-v Hoften

Na vele jaren in diverse verpleeghuizen en verzorgingshuizen gewerkt te hebben als verzorgende IG en SPW-er werd het in 2010 tijd voor een kleinschalige organisatie waar betrokkenheid en vraaggerichte zorg voorop staat maar waar ook nog groeimogelijkheden lagen.
Vanaf het begin lag er de uitdaging in het mee verder opbouwen van Excluzo.
Als mede-eigenaar is betrokkenheid bij cliënten en personeel voor mij een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.
Weten wat er leeft bij iedereen zodat wij samen de juiste invulling aan de hulpvragen van onze cliënten kunnen geven.

Manuela Goergen en Henny Tobben-v Hoften staan aan de basis van Excluzo en samen met een vakkundig team bieden zij de zorg en begeleiding die u nodig heeft om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Manuela heeft een administratieve en organiserende achtergrond en voert de administratie van Excluzo. Daarnaast is zij het aanspreekpunt voor cliënten en personeel over de facturering en salarissen en alles wat daarmee samen hangt.

Henny heeft een zorg- en begeleiding achtergrond. Zij houdt zich inhoudelijk bezig met de zorg- en begeleidingsafspraken met de cliënten.
Stuurt het personeel aan en maakt de werkroosters.

Beiden zijn zij actief betrokken bij het reilen en zeilen van Excluzo en brengen hun enthousiasme over op cliënten en personeel.
Zij houden de lijnen kort naar cliënten en personeel waardoor de persoonlijke betrokkenheid groot is binnen Excluzo.

Inge

Ik werk met veel plezier als verzorgende I.G. bij Excluzo.
Excluzo is een kleinschalige organisatie die dicht bij de cliënten en medewerkers staat.
We bieden met een vast groepje collega’s persoonlijke verzorging en begeleiding aan de cliënten.

Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik de cliënten zorg kan bieden zoals zorg hoort te zijn. Zorg en begeleiding op tijden dat het de cliënten uitkomt.
De cliënten houden zelf de regie over hun leven en dit komt de zelfredzaamheid ten goede.
De zorgmomenten zijn ruim ingepland en dat is echt heel prettig. Er is naast de persoonlijke verzorging tijd voor het sociale aspect: een praatje of een kopje koffie, net waar behoefte aan is.
Ook de begeleidingsmomenten zijn ruim ingepland. Hierdoor kunnen we de cliënten helpen bij een fijne en zinvolle dagindeling.
Sinds dag 1 voel ik me bij Excluzo op mijn plek. Behalve fijne collega’s en een prettige werksfeer zijn de werktijden perfect te combineren met mijn gezin. Een mooie balans tussen werk en privé.

Charissa

Ik werk als huishoudelijk medewerkster bij Excluzo. Door de betrokkenheid bouw je een band op met de cliënten. Iedere dag is een leuke uitdaging voor jezelf, je helpt je cliënten dat geeft zowel de cliënten en jezelf een goed gevoel. We zijn een klein bedrijf waardoor het contact altijd goed blijft en je ook gehoord word als er iets aan de hand is. Ik werk nog iedere dag met passie voor dit bedrijf.

Het beste voor jou

Eigen regie behouden over het leven, inspraak hebben in de eigen verzorging en volledige betrokkenheid in het proces, dat is wat wij bij elke cliënt willen stimuleren. Het uitgangspunt is zo zelfstandig en lang mogelijk thuis blijven wonen. De zorg wordt rondom elke cliënt georganiseerd en is een integraal deel van de totale keten. Onze zorg wordt zo veel mogelijk geleverd door een vast team van zorgverleners.

Wij leveren thuiszorg aan iedereen van jong tot oud en alles daartussenin. Ons doel is het bieden van kwalitatief goede en passende zorg, begeleiding en huishoudelijke hulp door betrokken zorgverleners.